Geçmişten Güç Alarak Geleceğe: SİGD’in Yeni Dönemi

Eylül 25, 20240

Sevgili SİGD Ailesi,

Değerli Kurucu Başkanımız Özgür Arda’nın iş yoğunluğunun artması ve yurtdışı seyahatlerinin dernekteki görevini aksatmasını istemediğinden dolayı, mayıs ayında sessiz sedasız devir teslim ile gelecek genel kurulumuza kadar Yönetim Kurulu başkanlık görevini devraldım.  Aynı zamanda değerli hocamız Prof. Dr. Zeliha Eser’in Başkan Yardımcılığı görevinden ayrılması ile yerine Başkan Yardımcılığı görevini, Yönetim Kurulu Üyemiz Şeyda Kaya Çevik; bu değişimle birlikte yeni Yönetim Kurulu üyeliğini de yedek üyelerimizden, Dilek Koçak ve Tunç Şirinyıldız devralmıştır.

Bu süreçteki emekleri için hem Özgür Arda’ya hem de Zeliha Eser’e bir kez daha teşekkür ederim. Yönetim Kurulumuza da yeni dönemde başarılar dilerim.

Bu tür yönetim değişliklerinde genelde ciddi değişiklik hedefleri ile başlar. Başlıktan da anlayacağınız üzere, biz geçmişteki başarılarımızı devam ettirerek, çıtayı daha da yükseğe taşımayı hedefliyoruz.

Yeni dönemde, mevcut çalışmalarımıza devam edeceğimiz gibi zaten konuştuğumuz; ama kararını almadığımız bazı konuları da karara bağlayarak devreye almaya çalışacağız.

Bunların başında iç ve dış iletişim kanallarımızı biraz daha güçlendirerek, networking çalışmalarımızı bir kat daha artırmak geliyor.

İlk olarak her ay düzenli Aylık Bülten’i yayınlayarak süreci başlatıyoruz.

Bültende, Üyelerimizin birbirlerini biraz daha iyi tanıması ve iş fırsatlarını yakalaması için “Bizden Bize: SİGD’in Sinerji Noktası” konulu bir başlık açtık. Detaylarını bültende de bulabileceğiniz çalışmada, her ay iki veya üç üyemiz kendini ve işini anlatacaktır.

Link : https://sigd.org.tr/biz-bize-sigdin-sinerji-noktasi/

 

İkinci olarak “SİGD Üyeleri burada ÖZELDİR.” çalışmasını devreye alıyoruz. SİGD ailesinin bir parçası olmanın avantajlarını bir kez daha keşfedeceğiniz bu çalışmada, her ay birkaç üyemiz, yine siz üyelerimize özel indirimler ve fırsatlar sunacaktır. Bu fırsatların yanı sıra restoran, kafe, hotel, hastaneler gibi daha birçok sektördeki kurumlar ile üyelerimize özel fırsatların yer alacağı anlaşmalar yapılacaktır.

Link: https://sigd.org.tr/sigd-uyeleri-burada-ozeldir/

Bununla birlikte devam eden süreçte, web sayfası, sosyal mecralar, blog ve köşe yazıları gibi konularında öne çıkacağını söyleyebilirim. Tüm heyecanı bir kerede bitirmemek ve gelecek aylara da bir şeyler kalsın diyerek diğer detaylara girmiyorum 😊

Sevgili SİGD Ailesi, yeni dönemimizde, geçmişten aldığımız güçle ve sizlerin desteğiyle, Derneğimizi daha da ileriye taşımak için var gücümüzle çalışacağız. Birbirimizi daha iyi tanıyacağımız, iş fırsatlarını yakalayacağımız ve üye olmanın ayrıcalıklarını yaşayacağımız bu heyecan verici yolculukta, her birinizin katkısı ve katılımı bizim için çok değerlidir. Önümüzdeki aylarda hayata geçireceğimiz yeni projeler ve etkinliklerle, SİGD’nin gücünü ve etkisini birlikte artırmaya devam edeceğiz. Bu vesileyle sizlerden gelecek her türlü fikir ve öneriye açık olduğumuzu belirtir, bu yeni dönemde hep birlikte başarılı çalışmalara imza atacağımıza olan inancımı paylaşmak isterim.

 

Saygılarımla,

Lütfi Özbilen

SİGD Yönetim Kurulu Başkanı

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

SATIŞ VE İŞ GELİŞTİRME DERNEĞİGenel Merkez
Heves ve özveriyle sizleri de sinerji yaratmak için aramıza bekliyoruz. Birleşmek, büyümek ve başarı için...

Ümit Mahallesi 2540. Sokak No:17/A Ofis C Çankaya/Ankara
AMACIMIZ Birlikte Güçlüyüz

SOSYAL MEDYASİGD Medya Hesapları
Bizi sosyal medya hesaplarımızdan hızlıca takip edebilir ve derneğimize ulaşabilirsiniz
SATIŞ VE İŞ GELİŞTİRME DERNEĞİGenel Merkez
Heves ve özveriyle sizleri de sinerji yaratmak için aramıza bekliyoruz. Birleşmek, büyümek ve başarı için...

Ümit Mahallesi 2540. Sokak No:17/A Ofis C Çankaya/Ankara
AMACIMIZ Birlikte Güçlüyüz

SOSYAL MEDYASİGD Medya Hesapları
Bizi sosyal medya hesaplarımızdan hızlıca takip edebilir ve derneğimize ulaşabilirsiniz

Copyright by SİGD. Tüm Hakları Saklıdır.

Copyright by SİGD. Tüm Hakları Saklıdır.